Suzanne Schram Training & Advies

Advies bij loopbaanvraagstukken

Loopbaanadvies
Bij loopbaanadvies draait het erom dat je ontdekt waar je talenten, kwaliteiten en drijfveren zitten. Ik kan je helpen om hier inzicht in te krijgen.

Je bent je aan het oriënteren op een volgende loopbaanstap en je wilt met meer plezier functioneren. De antwoorden op de volgende vragen heb je niet scherp: Wat zijn mijn kwaliteiten en waar kan ik die het beste kwijt? Wat zijn mijn ambities en hoe kan ik daar werk van maken? Ik heb wel ideeën over wat ik wil, maar waar vind ik dat en hoe kom ik daar? Wat betekent werk voor mij en wat vind ik het meest belangrijk?

Wat kun je verwachten van loopbaanadvies?
Ieder traject begint met een gratis intakegesprek om informatie uit te wisselen. Tijdens het loopbaantraject, 6 tot 10 gesprekken van ongeveer 1,5 uur, doorlopen we verschillende fases (klik hieronder).

Loopbaanadvies afbeelding

Aanbeveling
Fatima Benrakad huurde Suzanne in als loopbaancoach: "Suzanne is een betrouwbare loopbaancoach. Zij haalt het beste in je naar boven, en kan dat goed verwoorden. Ik vind haar opbouwend en positief kritisch. Samen met haar heb ik een concreet plan van aanpak gemaakt, wat ik wilde en die samen uitgewerkt. Haar aanpak is op maat, dat komt omdat zij een bevlogen professional is."

Meer weten?
Ik maak graag kennis met je in een oriënterend gesprek. Bel of mail geheel vrijblijvend.