Coaching & Training

Waar kom jij het beste tot je recht?

Ik help hoogopgeleide young professionals met het sturing geven aan loopbaan en leven. Ontdek je talenten, waarden en dromen, zodat jij het verschil kunt maken!

Loopbaancoaching

Ontdek waar je talenten, waarden en drijfveren zitten voor meer plezier, energie en balans in loopbaan en leven.

Trainingen

Ontdek wat jouw uniek maakt, hoe je mentaal fit blijft en je kunt profileren en presenteren op de arbeidsmarkt.

Wat zeggen klanten?

Suzanne zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en ze had al snel door dat ik nog meer moest gaan geloven in mijn eigen kunnen. De gesprekken met haar hebben mij net dat extra zetje gegeven om mezelf beter op de kaart te zetten. Ik heb geleerd naar mijn eigen krachten te kijken en deze op de juiste manier te kunnen benoemen/beschrijven.

Lieke Hoefnagel-van Doorn

Teammanager

Suzanne is in staat de juiste vragen te stellen, juist die vragen waar je echt over na moet denken. Daardoor word je gestimuleerd om na te denken over wat je nu echt wil in je werk. Haar werkwijze is open, pro-actief en vol enthousiasme. Mede door haar inzet ben ik mijn hart gevolgd en ga ik een carrière switch maken naar de zorg. Dank je wel Suzanne voor dit extra zetje!

Lonneke Zwanenberg-Bekkers

Manager in de zorg

Suzanne is een hele fijne, professionele en empathische coach met een goede ervaring en netwerk. Daarnaast is ze stimulerend en ‘out of the box’ denkend. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en geholpen om keuzes te durven en kunnen maken. Volg je hart en heb vertrouwen! Fijne opbouw, met eerst breed inzetten en later gaan trechteren en langzaam komen tot de kern. 

Akky de Kort

Adviseur en vertrouwenspersoon

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en professionele ontwikkeling?

Neem hieronder contact met mij op

Suzanne Schram
M: 06 14 35 87 47
E: info@suzanneschram.nl

Theresialaan 36
5262 BN  Vught

4 + 12 =