Over Suzanne
Suzanne Schram Training & Advies bestaat sinds 2013. Je kunt je tot mij richten voor vragen rondom loopbaanontwikkeling, coaching en training. Ik ben mijn loopbaan in 2005 begonnen bij Randstad, eerst als intercedente en daarna als adviseur interim. In 2010 heb ik de overstap gemaakt naar het vakgebied “Sociale Zekerheid” en 4 jaar gewerkt bij UWV als trainer en coach. Daarnaast werkte ik vanaf 2012 op interim basis als trainer voor de Mobiliteitsorganisatie van het Rijk. In 2013 heb ik ervoor gekozen om als zelfstandig professional mijn loopbaan verder vorm te geven.

Mijn persoonlijke ambitie is mensen en organisaties te helpen op het gebied van loopbaanvraagstukken. Mensen begeleiden naar een werkplek en omgeving waar ze gelukkig worden en tegelijkertijd ook organisaties faciliteren en adviseren op dit vlak. Mijn aanpak is persoonlijk, praktisch, doortastend en resultaatgericht. Tijdens mijn coachtrajecten en trainingen hanteer ik als uitgangspunt dat iedereen bijzondere talenten heeft en dat er altijd mogelijkheden en kansen zijn. Ik ben actief voor medewerkers op elk niveau: MBO, HBO en Universitair.

Ik ben geregistreerd als loopbaanadviseur en coach in het beroepenregister van Noloc (Nederlandse Organisatie van Loopbaan en Outplacement Consultants) en mag de beschermde titel ‘erkend loopbaanprofessional’ voeren.

CV Suzanne Schram