Over Suzanne

Mijn interesse voor de ontwikkeling van mensen en organisaties loopt als een rode draad door mijn loopbaan.

Het beste in mensen boven halen

Inmiddels heb ik honderden hoogopgeleide professionals begeleid bij het ontdekken van talenten, waarden en drijfveren en het vinden van een baan die bij ze past.

Door de vele gesprekken die ik voer, trainingen die ik geef en de opleidingen die ik heb gevolgd, ken ik de mogelijkheden en belemmeringen van werken en leven in deze tijd.

In mijn aanpak ben ik persoonlijk, positief, pragmatisch en doelgericht.

Het ontdekken van wat jou drijft, wat je doet en waar jij blij van wordt is mijn uitgangspunt. Het benoemen van jouw waarden is hierbij de rode draad.

In de coaching sta jij centraal. Ik geloof dat iedereen talenten heeft. We staan stil bij je overtuigingen, waarden en drijfveren om je zelfbewustzijn te bevorderen. Ik ben van nature scherp op de woorden die je gebruikt en zie je non-verbale bewegingen. Leren en ontdekken kan soms uitdagend zijn, maar vaak ook leuk. Door zelfinzicht leer je jezelf nog beter kennen en meer bewuste keuzes te maken.

Opdrachten & klanten

Ik heb lange tijd gewerkt voor klanten binnen de zakelijke dienstverlening. Ook heb ik diverse opdrachten mogen doen voor non-profit organisaties en Nederlandse ministeries en gemeenten. De laatste jaren heb ik steeds meer klanten mogen helpen in zorg en welzijn en onderwijs. Hierdoor heb ik een brede kijk op de verschillende dynamieken binnen deze organisaties en wat de arbeidsmarkt je te bieden heeft.

  

Kennis en ervaring

Als adviseur, coach, docent en trainer heb ik veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van:

  • Klantgerichtheid
  • Talent management
  • Gesprekstechnieken
  • Overtuigend presenteren
  • Communicatie en het opbouwen van vertrouwen
  • Geven en ontvangen van feedback
  • Mentale vitaliteit

Wat zeggen klanten?

Suzanne zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en ze had al snel door dat ik nog meer moest gaan geloven in mijn eigen kunnen. De gesprekken met haar hebben mij net dat extra zetje gegeven om mezelf beter op de kaart te zetten. Ik heb geleerd naar mijn eigen krachten te kijken en deze op de juiste manier te kunnen benoemen/beschrijven.

Lieke Hoefnagel-van Doorn

Teammanager

Suzanne is in staat de juiste vragen te stellen, juist die vragen waar je echt over na moet denken. Daardoor word je gestimuleerd om na te denken over wat je nu echt wil in je werk. Haar werkwijze is open, pro-actief en vol enthousiasme. Mede door haar inzet ben ik mijn hart gevolgd en ga ik een carrière switch maken naar de zorg. Dank je wel Suzanne voor dit extra zetje!

Lonneke Zwanenberg-Bekkers

Manager in de zorg

Suzanne is een hele fijne, professionele en empathische coach met een goede ervaring en netwerk. Daarnaast is ze stimulerend en ‘out of the box’ denkend. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en geholpen om keuzes te durven en kunnen maken. Volg je hart en heb vertrouwen! Fijne opbouw, met eerst breed inzetten en later gaan trechteren en langzaam komen tot de kern. 

Akky de Kort

Adviseur en vertrouwenspersoon

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en professionele ontwikkeling?

Neem hieronder contact met mij op

Suzanne Schram
M: 06 14 35 87 47
E: info@suzanneschram.nl

Theresialaan 36
5262 BN  Vught

9 + 11 =