Loopbaancoaching

Je ontdekt je kwaliteiten, je competenties, dat wat jij belangrijk vindt in een baan, en waar je interesses liggen.

Zit jij met de volgende vragen?

Je bent je aan het oriënteren op een volgende loopbaanstap en je wilt dat je werk meer energie oplevert.

\

Hoe kan ik een volgende stap definiëren?

\

Wat zijn mijn talenten, waarden en drijfveren?

\

Wat voor werk past bij mij?

\

Hoe weet ik wat goed voor mij is?

\

Hoe zorg ik voor een betere balans?

\

In welke richting moet ik mij ontwikkelen?

\

Hoe kan ik mijzelf beter profileren?

\

Hoe vind ik een andere baan?

Helderheid brengt focus, rust en energie

Hier help ik je mee door:

R
Ervaringsgericht werken
R
De diepte ingaan

Kijken naar gedrag, gevoelens en (belemmerende) gedachten

R
Persoonlijke waarden

Richten op wat écht belangrijk voor je is

R
Actieplan

Concreet actieplan maken om in beweging te komen

R
Uitwerken

Inzichten uitwerken

Wat kun je verwachten van loopbaancoaching?

We starten met een gesprek, waarin we kennismaken en je vraag verhelderen. Na dit gesprek plannen we 4-6 gesprekken. Tussentijds ga je aan de slag met huiswerkopdrachten en reflecteer je op jezelf en op de gesprekken.

Gedurende het hele traject stemmen we af of je op de goede weg zit. Het is jouw traject en jij blijft aan het stuur.

Fases coaching

Ik help je om dit concreet te maken en om te zetten in een haalbaar actieplan. Door mijn werkwijze voelen mensen zich snel vertrouwd, veilig en gestimuleerd om zelf verantwoordelijkheid te nemen en in beweging te komen.

Juiste vragen, opdrachten, luisteren

Door een combinatie van (online) opdrachten, zoals een oefening ‘mijn fundament en schat’, waardenonderzoek, visualisatie-oefeningen, Acceptatie en Commitment Therapie (ACT), mindfulness-oefeningen, voice-dialogue en veel vragen stellen in persoonlijke gesprekken laat ik je ontdekken hoe je de regie over je loopbaan en leven neemt en daar meer plezier, energie en balans uit kunt halen.

Verbinding met jezelf en de ander

We starten met de echte verbinding maken met jezelf, je drijfveren, waarden, passies, kwaliteiten zichtbaar maken om vervolgens de vertaalslag naar de ander, je omgeving te maken. In welke omgeving, bij welke mensen kom jij tot je recht?

Door deze twee met elkaar in verbinding te brengen kun je bewust keuzes maken die bij jou passen en doen waar je goed in bent en waar je energie van krijgt!

Wat zeggen klanten?

Suzanne zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en ze had al snel door dat ik nog meer moest gaan geloven in mijn eigen kunnen. De gesprekken met haar hebben mij net dat extra zetje gegeven om mezelf beter op de kaart te zetten. Ik heb geleerd naar mijn eigen krachten te kijken en deze op de juiste manier te kunnen benoemen/beschrijven.

Lieke Hoefnagel-van Doorn

Teammanager

Suzanne is in staat de juiste vragen te stellen, juist die vragen waar je echt over na moet denken. Daardoor word je gestimuleerd om na te denken over wat je nu echt wil in je werk. Haar werkwijze is open, pro-actief en vol enthousiasme. Mede door haar inzet ben ik mijn hart gevolgd en ga ik een carrière switch maken naar de zorg. Dank je wel Suzanne voor dit extra zetje!

Lonneke Zwanenberg-Bekkers

Manager in de zorg

Suzanne heeft mij echt een kick-start gegeven voor mijn zoektocht naar iets anders. Door de competentie & interesse testen, diverse opdrachten en gesprekken heb ik scherp gekregen waar ik energie van krijg en wat mij onderscheid. Ze heeft mij niet alleen veel inzicht in mezelf gegeven, maar ook concrete tips voor mijn CV, persoonlijke profilering en sollicitatietips. Ik heb Suzanne ervaren als een prettige gesprekspartner die zich echt in je verdiept en goede feedback geeft. Tijdens elk gesprek was er wel een eye-opener.

Mariëlle Wiss

Projectleider

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en professionele ontwikkeling?

Neem hieronder contact met mij op

Suzanne Schram
M: 06 14 35 87 47
E: info@suzanneschram.nl

Theresialaan 36
5262 BN  Vught

14 + 10 =