Referenties

Lees hier de ervaringen van klanten die je voor zijn gegaan.

Loopbaancoaching

Ik heb Suzanne leren kennen als loopbaancoach. Ik kijk positief terug op onze gesprekken. Vanaf het begin stelde ze de juiste vragen en zetten ze je ook echt aan het denken. Het meedenken en haar enthousiasme in haar vak sprak mij erg aan. Door Suzanne heb ik meer inzichten gekregen in mijn toekomst en ben ik erachter gekomen waar mijn passie ligt. Bedankt voor de nieuwe inzichten en fijne gesprekken! 

Shannen Lutteke

Communicatiemedewerker

Suzanne zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde en ze had al snel door dat ik nog meer moest gaan geloven in mijn eigen kunnen. De gesprekken met haar hebben mij net dat extra zetje gegeven om mezelf beter op de kaart te zetten. Ik heb geleerd naar mijn eigen krachten te kijken en deze op de juiste manier te kunnen benoemen/beschrijven.

Lieke Hoefnagel-van Doorn

Teammanager

Suzanne is in staat de juiste vragen te stellen, juist die vragen waar je echt over na moet denken. Daardoor wordt je gestimuleerd om na te denken over wat je nu echt wil in je werk. Haar werkwijze is open, pro-actief en vol enthousiasme. Mede door haar inzet ben ik mijn hart gevolgd en ga ik een carrière switch maken na de zorg. Dank je wel Suzanne voor dit extra zetje!

Lonneke Zwanenberg-Bekkers

Manager

Ik kijk heel positief terug op de loopbaangesprekken met Suzanne. Haar vragen en aanpak stimuleerde me om buiten de gebaande paden te denken. Door op een andere manier naar mijn werkzaamheden te kijken, is er veel meer mogelijk dan ik aanvankelijk dacht. Dankjewel Suzanne voor deze mooie inzichten en onze fijne gesprekken daarover.

Karin Gerdingh

Communicatieadviseur

Suzanne is een hele fijne, professionele en empathische coach met een goede ervaring en netwerk. Daarnaast is ze stimulerend en ‘out of the box’ denkend. Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven en geholpen om keuzes te durven en kunnen maken. Volg je hart en heb vertrouwen! Fijne opbouw, met eerst breed inzetten en later gaan trechteren en langzaam komen tot de kern. 

Akky de Kort

Adviseur en vertrouwenspersoon

Suzanne heeft mij geholpen in een tijd dat ik erg aan het zoeken was naar wat ik echt graag doe. Zij heeft mij doen inzien wat voor mij waardevol is en mij stappen laten ondernemen om gezien te worden. Ze gaf me vertrouwen dat wat ik wil mogelijk is.

Paulien van der Klis

Docent Engels

Trainingen

Suzanne is een bevlogen professional met veel kennis die ze ook graag deelt. Ze inspireert en weet een goede balans te vinden tussen theorie en praktijk. Ook online een opleiding verzorgen is haar geheel toevertrouwd. Ik hoop haar bij mijn volgende opleiding ook weer te treffen!

Vivi de Boer

Assistent Private banker

Rust en vertrouwen, dat is wat Suzanne uitstraalt. Ze creëert een optimale leeromgeving door van de groep één geheel te maken waarin iedereen zichzelf kan zijn. De juiste balans tussen up-to-date kennisoverdracht en interactie maakt het tot een zeer prettige ervaring die ik iedereen kan aanbevelen.

Floor de Laat

HR officer

Suzanne heeft ons wegwijs gemaakt in thema’s als duurzame inzetbaarheid, belonen, beoordelen en opleiden. Op een positieve, kundige en vooral duidelijke en oprechte manier van communiceren hier veel van opgestoken samen met mijn medecursisten. Suzanne bedankt en ik zou zeker nog een cursus volgen die onder jouw leiding staat. Van je directheid op de juiste manier kunnen veel coaches leren.

Diederik Vasse

Corporate recruiter

Op zoek naar een coach voor loopbaan- en professionele ontwikkeling?

Neem hieronder contact met mij op

Suzanne Schram
M: 06 14 35 87 47
E: info@suzanneschram.nl

Theresialaan 36
5262 BN  Vught

1 + 8 =